A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) egyszerű lány (1) élet (1) én (1) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lány (1) lány.net (1) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) saját blogom (1) sajt (20) sonka (1) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (5) tofu (2) tojásfehérje (10) történet (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zellergumó (1) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Financier

2007.06.28. 15:15   t3v, az okostojas

Megkezdtem a lefagyasztott tojásfehérjék feldolgozását, hogy a helyükre ismét beférjen a fagyikészítő feltét akkuja. A financier-ben az a legjobb, amikor a vaj sül, és diós-vaníliás ghí illat lengi be a konyhát. És persze amikor esszük. A belseje jó rágcsás, nagyon finom, de talán két kanál cukrot ki lehetne spórolni a tésztából. A megadott mennyiségű hozzávalókból viszont sajnálatos módon alig 20 darabot tudtam előállítani. Egyikük minden oldaláról bemutatkozik:

1 komment

Címkék: tojásfehérje

A bejegyzés trackback címe:

http://okostojas.blog.hu/api/trackback/id/tr97107082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Ana · http://hedonism.freeblog.hu/ 2007.06.28. 17:17:57

Nem szeretem ezt a sütit enni. Csak készíteni, pont a sült vajas, diós illat miatt.