A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

áfonya (1) alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) húsvét (1) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) sajt (20) sonka (2) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (6) tofu (2) tojásfehérje (10) torma (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Jilkes piskóta

2007.07.26. 15:22   t3v, az okostojas

Tartozom egy vallomással: nem különösebben rajongok a piskótáért. Amennyire snassz tészta, annyira sok az elkészítésénél a hibalehetőség - már amíg be nem gyakorolja az ember -, akkor már inkább a kevertek (muffin & co.). És ezt nem az irigység mondatja velem: kifejezetten…

Szólj hozzá!

Gesztenyefagyi

2007.07.24. 12:37   t3v, az okostojas

Csak csorog a nyálam a szebbnél szebb fagyiköltemények láttán, de eszem ágában sincs bekapcsolni a tűzhelyet, amikor nem muszáj, így a "főzzünk szirupot" vagy "a tojások sárgáját gőz fölött keverjük ki a cukorral" típusú megoldások szóba sem jöhetnek. A…

3 komment

Címkék: gesztenye tejszín

süti beállítások módosítása