A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

áfonya (1) alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) húsvét (1) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) sajt (20) sonka (2) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (6) tofu (2) tojásfehérje (10) torma (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

A bejgli mint nonesszenciális létező

2007.12.22. 13:49   t3v, az okostojas

Háziasszonyok tömegei sütik minden karácsonyra a sziléziai eredetű bejglit. Kérdem én, miért? 1. Macerás. Csupán egy kiragadott példa az elkészítés során felmerülő problémák sorából: mitől repedhet ki? Az általam feltérképezett hibalehetőségek: túl sok töltelék (mi az,…

11 komment

Címkék: dió mák

Kis lépés a felhasználóbarátságért

2007.12.21. 19:19   t3v, az okostojas

Csináltam magamnak nyilvános emailcímet. A régi nem szűnik meg, és nem állítom, hogy az újat naponta fogom csekkolni: okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) comEgyúttal átkörösztöltem magam "t3v, az okostojás"-ra, egérutat adván így a be nem avatottaknak. Újabban…

2 komment

süti beállítások módosítása