A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

áfonya (1) alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) húsvét (1) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) sajt (20) sonka (2) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (6) tofu (2) tojásfehérje (10) torma (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Mit kér a nép?

2008.01.12. 19:52   t3v, az okostojas

A blog statisztikáját időnként átböngészve értékes, vidám perceket szerzek magamnak. Kiderült például, hogy karácsonykor a fél világ kacsacombot akart enni. Örök toplistás a dagasztógép és a mihez kezdjünk a megmaradt tojásfehérjével poszt. Aztán ott vannak a konkrét és…

4 komment

Hommage á Nemisbéka: csokis-diós rudacskák

2008.01.10. 19:54   t3v, az okostojas

Ez egy szűkszavú bejegyzés lesz. Aki még nem kóstolta, próbálja ki nbk csokis-diós rudacskáit. Csak annyit mondok, pörkölt dió és csoki! Nem csoda, hogy nálunk gyakori vendég. Az én arányaim most: 10 dkg dió, 16 dkg porcukor, 16 dkg liszt, 16 dkg vaj, só (200 fokon 20 perc…

6 komment

Címkék: dió csoki

süti beállítások módosítása