A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

áfonya (1) alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) húsvét (1) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) sajt (20) sonka (2) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (6) tofu (2) tojásfehérje (10) torma (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Sváb fokhagymaleves sajtos pirítóssal (VKF! #20)

2008.11.02. 18:47   t3v, az okostojas

Íme, az élő példa, hogy egy látszólag egyszerű játékkiírás is kihívást jelenthet. Nem vagyunk levesesek. Az étel fogalmához szerintünk hozzátartozik, hogy az elfogyasztását követő két órán belül nem leszünk újra éhesek. Amit nem kanállal eszünk, és sokat pisilünk…

4 komment

Címkék: sajt fokhagyma

Dulce de leche házilag

2008.10.31. 14:36   t3v, az okostojas

Így jár az, aki folyton talál fontosabb elfoglaltságot a blogírásnál. Azért talán néhány hasznos tippet hozzá tudok tenni a leíráshoz. Én konzerv sűrített tejet szereztem be, és később részletezendő célra akartam DDL-t gyártani. A zárt, címkéjétől megfosztott dobozt…

9 komment

süti beállítások módosítása