A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

áfonya (1) alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) húsvét (1) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) sajt (20) sonka (2) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (6) tofu (2) tojásfehérje (10) torma (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Ropogós mogyorós bonbon

2008.02.17. 18:55   t3v, az okostojas

Az úgy volt, hogy megpróbáltam előállítani itthon egy kis Ferrero Rocher-t. Szerintem rájöttem, mivel lehet helyettesíteni a roppanós ostyaburkot, de az összhatáson azért még van mit finomítani. A titkos összetevő viszont biztos az Abonett :) A hozzávalók aránya lazán…

4 komment

Címkék: csoki mogyoró nugát/nutella

GBT #3

2008.02.14. 20:07   t3v, az okostojas

Jön, jön, jön!A magyar gasztroblogok virtuális közösségea freeblog, a blog.hu, a blogspot.com és a cafeblog erkölcsi támogatásávalbemutatjaa 3. GasztroBlogger Találkozót.Én ezeket viszem (hatványozott számban, persze), ha a MÁV is úgy akarja:Ha nem akarja, akkor önzetlenül…

8 komment

Címkék: csoki

süti beállítások módosítása