A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) egyszerű lány (1) élet (1) én (1) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lány (1) lány.net (1) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) saját blogom (1) sajt (20) sonka (1) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (5) tofu (2) tojásfehérje (10) történet (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zellergumó (1) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Nyár és tervek

2007.05.24. 14:47   t3v, az okostojas

Igazán sajnálom, de a kérdést jelen keretek között nem tudom értelmezni :) Viszont, ha Albanának, Chiliinek és Hajnalnak kedve támadna nyilatkozni, érdeklődve olvasnám, milyen gasztroterveket dédelgetnek a nyárra.

Kis kiegészítés: egy dolog azért eszembe jutott. Június 2-3-án Budapesten leszek, ebből vasárnap IKEA látogatás lesz, mert be akarom szerezni ezt és ezt. Ha valaki ráér, aznap szívesen összefutok bárkivel, esetleg hétfőn is tudok maradni.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://okostojas.blog.hu/api/trackback/id/tr2286508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pirikenagyi/albana 2007.05.24. 15:01:32

Köszi hogy gondoltál rám, de ezt a lavinát én indítottam el. pirikenagyi.blogspot.com/search/label/To%20do%20list

Te miért is nem tudsz értelmezni jelen keretek közt? Ugye nem a konyháddal történt valami? Vagy a kedveddel? Az baj lenne!

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2007.05.24. 15:24:50

Az a vicc, hogy olvastam, és még vissza is lapoztam, hogy biztosan olyat találjak el, aki még nem válaszolt, de pont a befőttesüvegek képéig gördítettem le :)

Ez hosszú és bonyolult választ igényelne, a lényeg: ez egy olyan nyár, amit minden tekintetben egyszerűen csak túl szeretnék élni. A konyhámat vezetem, mint eddig, és a blogot sem hagyom magára.

Ana · http://hedonism.freeblog.hu/ 2007.05.24. 16:43:42

Mindenképpen! Beszervezem KicsiVút meg Fakanalat is, had legyen kövér a lúd :)

pirikenagyi/albana · http://pirikenagyi.blogspot.com 2007.05.24. 16:55:36

Akkor nincs más hátra, jó konyhavezetést, annyi blogolást amennyi belefér, és mindenekelőtt kitartást és sok türelmet a nyár túlélésére. Üdv.

kismacs 2007.05.24. 18:51:48

Én szívesen csatlakoznék hozzátok! Írtok majd a részletekről? Hosszabb lélegzetű tanulmányi szabin leszek, úgyhogy még oda is érek... :)

moes · http://narancskonyha.freeblog.hu 2007.05.27. 07:54:46

én is szívesen csatlakozom!!! nekem a hétvégék neccesek, viszont hétfőn munka után szívesen találkoznék, ha még itt leszel. majd küldjetek légyszi e-mailt, ha lesz valami, mert nem tudok mindig olvasni :(