A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) egyszerű lány (1) élet (1) én (1) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lány (1) lány.net (1) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) saját blogom (1) sajt (20) sonka (1) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (5) tofu (2) tojásfehérje (10) történet (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zellergumó (1) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Nyári vedlés

2007.06.14. 10:55   t3v, az okostojas

Tá-dááá! Kicsit talán rideg, kicsit talán izé, de az enyém :) Egyelőre ez lesz. Ennen kezem röpke két órás munkája, hogy a fene essen a blog.hu fifikás sablonkezelőjébe.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://okostojas.blog.hu/api/trackback/id/tr3698461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsa · http://habolondneszeddle.blogspot.com/ 2007.06.14. 11:44:11

Szerintem jó, és illik a blog nevéhez! Egyáltalán nem izé. :)
(és az enkezüséghez meg külön elismerésem)

Dalit · http://dalit.blog.hu/ 2007.06.14. 12:26:16

Szerintem is jó, és nagyon irigykedek, hogy te képes vagy erre.
Sajnos ehhez nekem valami segítség kell majd.
Vagy megtanulom, de az arrébb lesz.
Nagyon ügyes vagy.

lorien · http://lorien.blog.hu 2007.06.14. 12:38:32

Én még a művelet előtt állok :)

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2007.06.14. 13:09:32

Dalit, most, hogy már nagyjából mindent megtaláltam, szívesen segítek, csak kellene hozzá pár jó kép, mert a Photoshophoz nem értek, meg tudnom kellene, hogy milyen színvilágot szeretnél (bár az a képekből is adódhat).

Azt hiszem, itt is van olyan lehetőség, hogy meghív az ember egy másik bloggert, aki nem piszkíthatja össze a blogot, de bizonyos szerkesztési jogokat kap.

Ana · http://hedonism.freeblog.hu/ 2007.06.14. 14:51:11

Nem hideg/rideg.
Pont jó. Szeretem.

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.14. 15:26:45

Szép, nekem is tetszik.
De mondjad, most hogy így begyakoroltad, nem lehetne, hogy közkinccsé tegyed jó szokásod szerint a dolgot valami röpke kis tutor formájában? :)))
Hogy aztán nagyon jól kiokosodjunk tőle.

kismacs 2007.06.14. 18:55:39

Nekem is tetszik, határozottan tetszik!!

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2007.06.14. 19:08:44

De drágák vagytok :) Az eredetinél mindenképp jobb. Nekem hiányzik a sárga, de az valahogy sok lett volna - majd legközelebb. Talán egyszer az alapsablont is módosítom, most gyk. csak a színeket változtattam, meg kiiktattam néhány nekem nem tetsző fícsört.

Cserke, meg10telő a felkérés, de ezzel dolgozzanak a Bajkonuron, az a dolguk :) Mondjuk tele van a web html meg css gyorstalpalókkal, szerintem tök logikus a rendszer, de megértem, hogy ez nem mindenkit izgat mélyrehatóan :)

cserke · http://cseresznyekert.blog.hu 2007.06.14. 21:16:16

A bajkonuron olyan magasban repkednek, hogy nem érnek rá blogistákra.
Na, jó.Ügyes vagy. Akkor maradjunk csak ennyiben :))