A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) egyszerű lány (1) élet (1) én (1) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lány (1) lány.net (1) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) saját blogom (1) sajt (20) sonka (1) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (5) tofu (2) tojásfehérje (10) történet (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zellergumó (1) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Az amatőr esete a patisszonnal és más történetek

2007.09.23. 21:44   t3v, az okostojas

Vega töltött patisszon A patisszonnak legfeljebb utószezonja van, de olyan jól néztek ki a zöldségesnél, hogy muszáj volt vennem két, tenyérnyi példányt. Hajlott korom ellenére :) még sosem volt közelebbről dolgom ezzel a kabakterméssel, de ambícióim magasra törtek: mit nekem…

17 komment

Címkék: meggy tejszín mustár fehérbor kukorica zabpehely

Szezámmagos-mákos rágcsa

2007.09.17. 19:20   t3v, az okostojas

Ana örökre lekötelezett: a lagziból megmentettem néhány sütit, ő meg lefotózta nekem őket, csak győztem válogatni a szebbnél szebb edények :) között. Szerencse, hogy a sütemények bő két hónap alatt kőkeményre asztak, különben ki tudja, nem akadtak-e volna el valahol a…

4 komment

Címkék: mák sajt