A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) egyszerű lány (1) élet (1) én (1) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lány (1) lány.net (1) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) saját blogom (1) sajt (20) sonka (1) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (5) tofu (2) tojásfehérje (10) történet (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zellergumó (1) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Nyam-nyam blog

2008.07.27. 18:57   t3v, az okostojas

A Yum Yum Blog Award (Fájin Blog Emlékérem?) tök jópofa kezdeményezés, mert előbb-utóbb mindenki díjazott lesz. Engem első és egyetlen ház(tartás)i istennőnk jutalmazott meg vele a copy-paste receptírás és a látványfotózás területén elért elévülhetetlen érdemeimért :),…

7 komment

Ropogós csokihabkorongok

2008.07.24. 22:46   t3v, az okostojas

Ami a fényképen néhány összekötő vonal híján úgy fest, mint Kippkopp, a gesztenyegyerek, valójában egy tojásfehérje-terminátor. Roletti helyett fagylalt mellé, egyben az abból kimaradt fehérje hasznosítására egyaránt alkalmas. Rágcsás állagánál fogva felettébb vicces…

6 komment

Címkék: csoki tojásfehérje