A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

áfonya (1) alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) húsvét (1) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) sajt (20) sonka (2) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (6) tofu (2) tojásfehérje (10) torma (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

Mi van az üvegben?

2007.08.28. 18:34   t3v, az okostojas

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://okostojas.blog.hu/api/trackback/id/tr24137297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evuci 2007.08.28. 21:37:27

Berentzen almapálinka. Fincsi!

Mamma · http://dallacucina.freeblog.hu 2007.08.28. 22:44:04

Berentzen 20%-os almalikőr.
Meg lehet nyerni? :-)

ribizli 2007.08.29. 14:44:34

Házi vaníliakivonat.

nemisbeka 2007.08.29. 16:42:59

Valld be nyugodtan a konyakot :)).

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2007.08.29. 18:58:53

:)) Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy a címkéről fel lehet ismerni? Az almalikőr a kacsában landolt annak idején, mert ilyesmit nem iszunk:
okostojas.blog.hu/2007/06/20/sajat_zsirjaban_sult_kacsacomb

ribizlinek viszont nyereményként felajánlok egy kenyérreceptet :)

Azért látszik ilyen világosnak, mert nagyon kicsi az üveg, alig fért bele valamennyi. Az apropó: most volt az egyéves születésnapja :)

ribizli 2007.08.29. 20:28:43

Azért volt könnyű nekem is, mert 1 dl-es üvegben tartom a saját gyártmányt, ugyanilyen a színe.
De nem kenyér, hanem diós p?nci receptet kérek! :))

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2007.08.30. 19:18:21

Én nem kispályázok: fél literesben érlelem az enyémet, ebbe a kb. fél decisbe csak a fotó kedvéért öntöttem át valamennyit.

A p?nci fotó nélkül nem ér semmit - egy kővé vált darab várja a gépet, ami a hírek szerint éppen szétesett állapotban van.
süti beállítások módosítása