A főzés tudománya

Konyhaelmélet és háztartástan álkezdőknek és haladóknak

Diszkusszió

Fogalmak

áfonya (1) alma (3) bab (1) babapiskóta (2) balzsamecet (3) citrom/lime (23) citromfű (1) coca (4) csili (6) csoki (52) curry (5) dinnye (1) dió (12) eper (1) fahéj (5) fehérbor (10) fokhagyma (22) gesztenye (9) gomba (7) gyömbér (9) hal (4) húsvét (1) joghurt (2) juhtúró (2) kacsa (2) kakaóbab (1) kapor (2) kávé (6) kókusz (11) krumpli (7) kukorica (2) kukoricaliszt (2) lencse (2) máj (3) mák (5) maláta (1) málna (2) mandula (9) marcipán (1) marha (3) mascarpone (9) meggy (21) méz/juharszirup (5) miszo (1) mogyoró (10) mogyoróvaj (3) mustár (4) narancs (7) nugát/nutella (6) ötfűszer (1) padlizsán (1) pillecukor (2) pipi (7) rozmaring (2) rum (2) sajt (20) sonka (2) spárga (4) spenót (3) szalonna (7) szilva (1) szójaszósz (1) tea (1) tejszín (60) tészta (6) tofu (2) tojásfehérje (10) torma (1) túró (10) vanília (20) vízigesztenye (1) vörösbor (10) zabpehely (3) zöldborsó (1) zsálya (1) zselatin (3) *czimkefelhő*

I want it all

Kér fény post

Kontakt

okostojas (pont) gasztro (kukac) gmail (pont) com

Copyright

Creative Commons Licenc

Stat

17 777 :)

2007.09.15. 17:33   t3v, az okostojas

Milyen snassz már az, ha kerek egységnél ünnepel az ember :)

Ez az eddigi látogatók száma - elvben, mert a SiteMeter engem mindig kettőnek számol (egynek, amikor a blogra kattintok, és betöltöm az oldalt, egynek pedig belépés után). Szeretném megköszönni... ööö... mindenkinek, aki szerepel a listán :)

A bejegyzések száma összességében ismeretlen: a blog.hu stat magától nem számolja ki, én meg nem fárasztom magam azzal, hogy összeadjam :) A félelmem is beigazolódott: az édességek abszolút többségben vannak.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://okostojas.blog.hu/api/trackback/id/tr71166194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bundasalma · http://bundasalma.freeblog.hu/ 2007.09.24. 20:31:30

gratula a kerek számhoz :)
süti beállítások módosítása