Megkezdtem a lefagyasztott tojásfehérjék feldolgozását, hogy a helyükre ismét beférjen a fagyikészítő feltét akkuja. A financier-ben az a legjobb, amikor a vaj sül, és diós-vaníliás ghí illat lengi be a konyhát. És persze amikor esszük. A belseje jó rágcsás, nagyon finom, de talán két kanál cukrot ki lehetne spórolni a tésztából. A megadott mennyiségű hozzávalókból viszont sajnálatos módon alig 20 darabot tudtam előállítani. Egyikük minden oldaláról bemutatkozik:
Financier
2007.06.28. 15:15 t3v, az okostojas
1 komment
Címkék: tojásfehérje
A bejegyzés trackback címe:
https://okostojas.blog.hu/api/trackback/id/tr73107082
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Ana · http://hedonism.freeblog.hu/ 2007.06.28. 17:17:57
Nem szeretem ezt a sütit enni. Csak készíteni, pont a sült vajas, diós illat miatt.
Diszkusszió